DE ORGANISATIE

iNEX Standbouw, gehuisvest in Rhenen, heeft het organisatietalent en jarenlange ervaring in standbouw voor beurzen. Standbouw in de breedste zin van het woord. Van ontwerp tot realisatie, full service, wereldwijd.

Wij ontwerpen, fabriceren en bouwen alle stands zelf. Dit alles betekent dat er onder het dak van iNEX buitengewoon veel expertise huist. Wij werken met vakmensen: creatieve standontwerpers en enthousiaste standbouwers, allen gedreven en hun vak met liefde uitvoerend.

Onze standbouw is niet standaard, wij realiseren enkel tot op de millimeter nauwkeurig ontworpen stands die exact vertellen wie u bent en wat u wilt presenteren. Want daar draait het om. Uw bedrijf is uniek, de presentatie moet kloppen.

Haynes Pro

Onze kwaliteit zit ‘m niet alleen in de stand. Het is onze ambitieuze gedrevenheid, tomeloze creativiteit en sprankelend enthousiasme die ons onderscheidend maakt. Dit ziet u uiteindelijk weer terug in uw stand, en noemen dit de cyclus van kwaliteit. Vanaf de briefing tot de laatste logistieke handeling dampt, druppelt en spettert de kwaliteit van onze producten. Standvastige kwaliteit, zo zien wij het graag.

ONS FULL-SERVICE
PROCES

iNEX Standbouw verzorgt het gehele traject voor hun klanten, van standontwerp tot -constructie, wereldwijd.

Card image cap
CONCEPT & ONTWERP

iNEX kijkt naar de identiteit van de klant en voorziet deze van doordachte, perfect uitgevoerde, op rendement gestoelde beursstands. iNEX werkt met creatieve top standontwerpers dat multidisciplinair ervaren is.

MEER OVER HET PROCES
Card image cap
STANDBOUW

Elke stand van iNEX is uniek. Kenmerkend is de ijle precisie waarmee wij werken. iNEX standbouw gaat alleen voor het maximale, super en overweldigend goed. Wij ontnemen uw zorg, wereldwijd.

MEER OVER STANDBOUW
Card image cap
PORTFOLIO

Met onze jarenlange ervaring in standbouw voor beurzen hebben wij een breed portfolio opgebouwd. Dit portfolio betreft stands van over de hele wereld. Nieuwsgierig?

NAAR PORTFOLIO
Full-service standbouw, wereldwijd - iNEX Standbouw