HET PROCES

Het proces start bij de wens van de klant. Welke behoeften zijn er? Op basis van welke identiteit gaan we aan de slag? Samen met de klant stellen we doelen vast. Op basis van de merkidentiteit start iNEX met het uitdenken van een op maat gemaakt concept. Er wordt een ontwerp gemaakt waarbij continue afstemming met de klant plaatsvindt. Aan het einde van de streep wordt de stand gebouwd op basis van het ontwerp.

wat we doen

CONCEPT

Met de benodigde informatie van de briefing gaan wij aan de slag. iNEX kijkt naar de identiteit van de klant en voorziet deze van doordachte, perfect uitgevoerde, op rendement gestoelde beursstands. Hiermee worden klanten in staat gesteld om hun doelen te bereiken.

wat we doen
wat we doen

ONTWERP

iNEX werkt met creatieve top ontwerpers. Zij beschikken over hoogstaande kwaliteit en zijn multidisciplinair ervaren. Op basis van de briefing gaan zij aan de slag met een ontwerp. Alle aspecten worden behandeld, zoals materialen, verlichting en grafische invulling. Meer tentoonstellen op een klein oppervlak? iNEX heeft ervaring met etages in standbouw.

STANDBOUW

Een ontwerp waar zowel de klant als iNEX uiterst enthousiast over is wordt uiteindelijk exact nagebouwd op de beurs. Wij zorgen voor een zorgvuldig verloop van concept tot productie. Geen beurs is te ver, wij bouwen wereldwijd!

Mflor
Full-service standbouw, wereldwijd - iNEX Standbouw